Skip to content Skip to footer

Πολιτική Κρατήσεων & Ακυρώσεων

1. Χρόνος ενοικίασης και παράταση μίσθωσης

Οι μισθώσεις των οχημάτων χωρίζονται σε 24ωρα. Προς αποφυγή επιπλέον χρεώσεων μεριμνήστε να επιστρέψετε το όχημα την ίδια ώρα που το παραλάβατε. Σε περίπτωση καθυστερημένης επιστροφής η Skiathos Fine Cars ενδέχεται να σας χρεώσει για την καθυστέρηση. Παράταση μίσθωσης πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και έγκρισής μας. Το όχημα παραμένει δεσμευμένο μέχρι και 2 ώρες από την συμφωνηθείσα ώρα κράτησης. Μετά το πέρας των 2 ωρών, αποδεσμεύεται από την κράτηση.

 

2. Τροποποιήσεις κρατήσεων

Οι τροποποιήσεις των κρατήσεων πραγματοποιούνται χωρίς επιπλέον χρεώσεις, έως και 48 ώρες πριν την ενοικίαση. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στο 24270-22696 αλλά και μέσω e-mail στο reservations@skiathosfinecars.com.

3. Πολιτική ακυρώσεων

Οι ακυρώσεις που θα πραγματοποιούνται έως και 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη παραλαβή του οχήματος δε θα χρεώνονται. Οι κρατήσεις που θα ακυρώνονται το τελευταίο 24ωρο, θα χρεώνονται μια μέρα ενοικίασης. Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων σε ενοικιάσεις που επιστρέφουν νωρίτερα της προγραμματισμένης ημερομηνίας επιστροφής. Για οποιαδήποτε τροποποίηση ή ακύρωση της κράτησής σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά και μέσω fax στο 24270-22696 , είτε μέσω e-mail στο reservations@skiathosfinecars.com. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επισήμανση του αριθμού και του ονόματος κράτησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο